Een prefab aanbouw met slaapkamer en badkamer.

Goed dat je zocht op een prefab aanbouw met slaapkamer en badkamer. Wij zijn namelijk de specialist in prefab aanbouwen met slaapkamers en/of badkamers. We maken jouw prefab aanbouw op maat en kunnen dus al je wensen verwerken. De afmeting van je prefab aanbouw bepalen we samen. Uiteraard kijken we dan ook naar wat er binnen het bestemmingsplan mag en of dit allemaal binnen uw budget valt.

 

De mogelijkheden van een prefab aanbouw met slaapkamer en badkamer.

Al onze aanbouwen worden op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn dus bijna onbeperkt. Afhankelijk van de regels , uw wensen en uw budget proberen we een maximale aanbouw te creëren. De afmeting is dus meestal heel persoonlijk en dat past precies bij ons maatwerk concept. Onderstaand 3 voorbeelden van aanbouwen met slaapkamer en badkamer:

  1. Prefab aanbouw van 650 x 350 cm met ruime slaapkamer van 400 x 300 en efficiënte badkamer van 300 x 200 cm. Er is in deze aanbouw voldoende ruimte, terwijl de unit toch compact en betaalbaar is.
  2. Prefab aanbouw van 800 x 400 cm met slaapkamer van 400 x 300, badkamer van 300x 280 en een hal van circa 1.20 breed. Ook is er een mogelijkheid tot een walk-in closet of bijvoorbeeld bijkeuken.
  3. XL Prefab aanbouw van 800 x 600 cm, in 2 delen. Met ruime slaapkamer, badkamer en extra kamer. Deze unit is ook geschikt als volledige mantelzorg aanbouw.

We komen graag bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden in uw tuin. We bespreken dan de technische mogelijkheden, maar ook de mogelijkheden van materialen en kleuren.  Vervolgens krijgt u van ons een offerte en 3D van de nieuwe aanbouw. Dit is altijd vrijblijvend uiteraard.  Benieuwd naar wat er bij u mogelijk is, neem contact op!

prefab aanbouw met slaapkamer en badkamer van hout prefab

 

Wat kost een prefab aanbouw met slaapkamer en badkamer bij van Hout?

Omdat de mogelijkheden voor een aanbouw met slaapkamer en badkamer enorm zijn, kunnen we u geen vaste prijzen tonen voor onze aanbouwen. Dit is dus afhankelijk van de maatvoering, wensen, bouwmateriaal prijzen etc. We begrijpen dat u wel graag een indicatie wenst, zodat u weet in welke richting u moet gaan denken.

Gemiddeld kost een kleinere aanbouw met slaapkamer en badkamer tussen de Euro 48.000 en 58.000,- inclusief b.t.w. Dit gaat dan om een aanbouw van circa 15 tot 18 m2. Wanneer u een grotere variant wenst van 18 tot 24m2 dan is de gemiddelde prijs Euro 65.000 en 75.000. De grotere aanbouwen kosten gemiddeld tussen de Euro 75.000 en 95.000 euro. Elke aanbouw is maatwerk, dus we kunnen ook binnen uw budget een aanbouw realiseren!

Met een prefab aanbouw zorgen we ervoor dat u kunt blijven wonen in uw thuis! En dat zonder teveel overlast, daar onze aanbouw geplaatst wordt in 1 dag. De totale plaatsing van fundatie tot oplevering is slechts 3 tot 4 dagen. Geen wekenlange verbouwing dus.

 

Weten wat de aanbouw kost die u in gedachten heeft?

Geef ons uw wensen door via de mail of whatsapp en we maken graag een vrijblijvend voorstel voor u, inclusief 3D schets,

aanbouw met slaapkamer en badkamer plaatsen

Scroll naar boven