grote prefab aanbouw plaatsing Utrecht

De voordelen van een prefab aanbouw

Het is sneller, betaalbaarder en minder belastend!

prefab keuken aanbouw plaatsen

Prefab keukenaanbouw

Eindelijk die droomkeuken realiseren? Met een prefab keukenaanbouw, creëer je binnen enkele dagen meer ruimte . Je kan dan eindelijk gaan koken in jouw eigen woonkeuken! Onze prefab aanbouw is uitermate geschikt voor een eiland keuken, hoekkeuken of paralel keuken. De maatvoering van de aanbouw bepalen we samen met u en ook de uitvoeringen kozijnen, gevelbekleding en kleurstellingen kunt u zelf gaan bepalen.

Meer informatie over een keukenaanbouw?

Prefab woonkamer aanbouw

Je woonkamer vergroten of verlengen? Met een prefab aanbouw van van Hout heb je binnen enkele dagen een zeer ruime woonkamer. Je kan zonder vergunning tot 4.00 meter aanbouwen en ook de breedte is volledig variabel. In de meeste gevallen bouwen we 10 tot 30 m2 aan, en dat is dus gigantisch veel extra woonkamer ruimte.

Meer info over de kosten van een prefab aanbouw.

 

prefab aanbouw Doetinchem geplaatst
prefab aanbouw met slaapkamer en badkamer van hout prefab

Prefab aanbouw met slaapkamer

Blijven wonen in je eigen woning, maar wel een slaapkamer op de begane grond plaatsen? Een prefab slaapkamer aanbouw is dan een geweldige uitkomst. We plaatsen een slaapkamer aanbouw naar formaat en wens van de klant.

Meer over onze slaapkamer aanbouw

van hout prefab logoEen prefab aanbouw is anno 2023 in 3 tot 5 dagen geplaatst. Van graafwerk tot oplevering. U heeft niet wekenlang bouwvakkers over de vloer, maar uw aanbouw wordt in onze fabriekshal  te Doetinchem gefabriceerd en in 1 dag geplaatst in uw achtertuin.  Naast een flinke kostenbesparing en tijdsbesparing, levert een maatwerk aanbouw dus ook geen verbouwstress op.

Een prefab aanbouw is altijd maatwerk bij van Hout prefab.

Onze aanbouwen zijn volledig maatwerk en worden gefabriceerd naar de volledig wensen van de klant. Uw wensen staan centraal. We begeleiden en adviseren u uiteraard waar nodig, zodat u technisch en optisch de juiste keuze's kunt maken.  Er is namelijk nogal wat te kiezen, u bepaalt zelf onderstaande punten:

  1. Afmeting van de aanbouw, zowel diepte, breedte en hoogte.
  2. Type kozijnen en uitvoeringen van de kozijnen
  3. Afwerking binnenzijde, standaard behangklaar, maar andere afwerkingen zijn ook mogelijk.
  4. Afwerking buitenzijde. Neemt u gevelbekleding van hout, kunststof of toch steenstrips.
  5. Afwerking van het dak. Neemt u Bitumen, een groen dak of wellicht dakpannen.
  6. Wilt u nog zonnepanelen plaatsen op de aanbouw?

Wat zijn de kosten van een aanbouw?

Een prefab aanbouw wordt dus echt helemaal op maat gemaakt en dat zal dan wel erg prijzig zijn? Nee! Doordat er prefab gebouwd wordt, worden de werkuren efficiënt besteed en dat scheelt enorm veel geld. Daarnaast kopen wij groot in en nemen wij genoegen met een realistische winstmarge omdat onze kosten laag zijn. U krijgt dus een maatwerk aanbouw tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding van Nederland.

De gemiddelde kosten van een prefab aanbouw zijn bij van Hout prefab:

  1. Aanbouw B 3.00 x D 3.00 x H 2.60 = Euro 35.700,-
  2. Aanbouw B 4.50 x D 3.50 x H 2.80 = Euro 45.400,-
  3. Aanbouw B 6.00 x D 4.00 x H 2.60 = Euro 57.600,-

Let op, prijzen zijn Inclusief  Btw, fundatie, vervoer, plaatsing en afwerking!  (elders vaak alleen productieprijs)

Bovenstaande prijzen zijn indicaties van gemiddelde prijzen. We maken maatwerk, dus heel veel keuzes die u maakt, bepalen de uiteindelijke prijs. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan, of maak een afspraak bij u thuis. We bekijken dan de locatie en nemen de wensen met u door. Wil je weten of je een vergunning nodig hebt? klik dan hier.

Thuisbezoek aanvragen? 

We bespreken graag de mogelijkheden!

Connect met ons.

Scroll naar boven