van hout prefab hsb elementen

Prefab HSB wanden, vloeren en dak elementen.

Prefab houten HSB elementen zijn een populaire keuze voor de bouw van aanbouwen en bijgebouwen. Onze elementen worden vooraf geproduceerd in onze fabriek, waardoor ze snel en efficiënt op de bouwplaats kunnen worden geïnstalleerd. Hierdoor kan de bouwtijd worden verkort en kan de kwaliteit van de bouw worden verbeterd.

Onze houten houten elementen worden altijd opgebouwd uit duurzaam gewonnen FSC hout en zijn hierdoor volkomen duurzaam en circulair. We leveren o.a wanden, vloeren, dak elementen en maatwerk elementen voor de bouw. Wij leveren met name aan de particulier, maar ook de kleinere zelfstandige koopt bij ons in.

Prefab wanden van hout, duurzaam en circulair.

prefab wanden van hsbEen hardloper binnen onze houten HSB elementen zijn onze prefab wanden. Deze wanden worden gemaakt van massief hout of CLT hout en zijn vooraf geïsoleerd. We gebruiken verschillende soorten isolatie. Glasvezel en PIR worden vaak gebruikt. Ook werken wij met biobased isolatiematerialen zoals cellulose en vlas vezel. Onze prefab wanden worden gebruikt als binnen- of buitenwand en bieden een goede thermische isolatie.

We maken alle prefab wanden op maat. We hebben dus geen standaard HSB elementen, maar leveren maatwerk. U kunt ons de gewenste maten opgeven en daarbij uw wensen aangeven. Denk hier aan uitvoering, isolatiewaarde, type isolatie, gebruikte plaatmateriaal etc. Elke maat en uitvoering is mogelijk.

Wij produceren ook prefab vloeren. Deze vloeren worden opgebouwd uit massief houten balken en worden ook zeer goed geïsoleerd. Ze worden gebruikt als verdiepingsvloer in woningen en als dak elementen bij aanbouwen met een plat dak. Ze bieden ook een zeer goede geluidsisolatie. U kunt de afwerking van onderzijde en bovenzijde uiteraard zelf bepalen.

 

Bespaar veel tijd en geld met onze prefab HSB elementen

Binnen 4 weken geleverd en zeer betaalbaar.

Interesse in onze HSB elementen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Scroll naar boven