prefab bijgebouw op maat

Plaats in 1 tot 3 dagen een compleet bijgebouw

van hout prefab logoEen prefab bijgebouw wordt in 1 tot 3 dagen geplaatst. Van graafwerk tot oplevering. U heeft niet wekenlang bouwvakkers over de vloer, maar uw bijgebouw wordt in onze fabriekshal te Doetinchem gefabriceerd en in 1 dag geplaatst in uw achtertuin.  Naast een flinke kostenbesparing en tijdsbesparing, levert een maatwerk aanbouw dus ook geen verbouwstress op. Wij werken in heel Nederland.

Een prefab bijgebouw bespaart tijd en kosten.

Onze prefab bijgebouwen zijn volledig maatwerk en worden gefabriceerd naar de volledig wensen van de klant. Uw wensen staan centraal. We begeleiden en adviseren u uiteraard waar nodig, zodat u technisch en optisch de juiste keuze's kunt maken.  Onderstaand enkele voorbeelden van bijgebouwen die leverbaar zijn.

  1. Prefab garage op maat
  2. Prefab bijkeuken
  3. Prefab schuur
  4. Prefab kantoorunit
  5. Prefab mantelzorg unit
  6. Prefab hobbyruimte

In de basis is alles wat wij voor u produceren maatwerk. Dus ook als u een ander bijgebouw wenst, kunnen we u van dienst zijn. We hebben een zeer breed gamma aan materialen voor gevel, dak en bijvoorbeeld kozijnen.

Hoeveel kost een prefab bijgebouw van van Hout?

We maken maatwerk, dus heel veel keuzes die u maakt, bepalen de uiteindelijke prijs. Het aantal m2, materiaal gebruik en de hoeveelheid kozijnen zijn bijvoorbeeld altijd variabel. Het is dus moeilijk om vaste prijzen te noemen. Een kleine prefab schuur is al leverbaar vanaf € 10.500,- en een tuinkantoor van 5.00 x 3.00 kost bijvoorbeeld gemiddeld Euro 36.500,- . Een mantelzorg unit van 8.00 x 4.00  met slaapkamer en badkamer kost gemiddeld Euro 69.000,-

Zoals u ziet is elk project anders en dus is een offerte op maat gewenst. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan, of maak een afspraak bij u thuis.          We bekijken dan de locatie en nemen de wensen met u door.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Connect met ons.

Scroll naar boven