Over van Hout prefab houtskeletbouw

Altijd maatwerk

Onze prefab aanbouwen en bijgebouwen worden altijd op maat gemaakt. We hebben dus geen standaard uitvoering, maar bouwen zoals de klant dat wil. U heeft de keuze uit verschillende maten, materialen en kleuren. Creëer dus gerust een unieke aanbouw of bijgebouw.

Kwaliteit

De basis van van Hout prefab is de kwaliteit. Wij staan voor een degelijke houtskeletbouw, waarbij de kwaliteit en servicegerichtheid altijd voor de prijs gaat. We hebben wellicht de beste prijs-kwaliteit verhouding van Nederland.

Klein, flexibel en klantgericht.

Wij zijn een klein bedrijf en kiezen er bewust voor om ook klein te blijven. We hebben veel aandacht voor ons product en onze klant en dat vinden we erg belangrijk. We zijn hierdoor ook erg flexibel en klantgericht. Wij zijn content als u dat bent!

Over van Hout prefab, uw aanbouw en bijgebouw specialist.

Klanten vragen ons weleens wat de basis is van ons bedrijf. Ons antwoordt? Passie! Zonder passie en beleving voor je product is het onmogelijk om mooie en hoogwaardige producten af te leveren. We bouwen onze aanbouwen en bijgebouwen met een klein bouwteam, dat elke dag bezig is met zijn of haar passie. We vinden het geweldig om een maatwerk aanbouw of bijgebouw voor u te produceren. Van ontwerp tot oplevering staan we u graag bij.

Ook onze Achterhoekse mentaliteit is belangrijk. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, zonder praatjes! Heldere en transparante communicatie zorgen ervoor dat de band tussen u als klant en ons als producent, perfect is en blijft. Deze persoonlijke werkwijze wordt als zeer prettig ervaren door onze klanten.

Het ontwerp en de verkoop wordt bij ons verzorgt door Dennie. Hij heeft veel ervaring in de prefab bouw en interieurbouw en is van het 1e mailcontact tot aan de oplevering uw vaste aanspreekpunt. De productie wordt geleid door Gertjan, die met zijn ervaring in de prefab bouw zorgt voor een vlekkeloze productie. Het bouwteam bestaat verder uit Richard en Gerwin, beide professionele timmerlieden die inmiddels zeer allround zijn en staan voor een degelijke kwaliteit en afwerking.

Kortom, wij zijn een no nonsens bedrijf, waar de kwaliteit en een goede serviceverlening de basis zijn!  We zijn u graag van dienst dus neem vrijblijvend contact met ons op.

bouwteam van hout prefab
Uw bouwteam: Dennie, Richard, Gerwin en Gertjan
Scroll naar boven