Een prefab houten berging bestellen

Wat is een prefab houten berging? Een prefab houten berging is een berging die is gemaakt van hout en wordt geprefabriceerd (vooraf geproduceerd) in een fabriek voordat het op de locatie wordt geïnstalleerd. Dit betekent dat de onderdelen van de berging al zijn geproduceerd, gemonteerd en getest voordat ze naar de locatie worden vervoerd. Hierdoor is de installatie vaak eenvoudiger en sneller dan wanneer de berging op locatie wordt gebouwd. We plaatsen jouw prefab houten berging in een paar uur op jouw gewenste locatie. Dit gaat dus gemakkelijk en snel.

Prefab houten berging bestellenOnze prefab houten berging is volledig maatwerk.

Onze Prefab houten bergingen zijn vaak verkrijgbaar in verschillende afmetingen en ontwerpen. Hierdoor voldoen ze aan de specifieke eisen en wensen van onze klant.  Dus of u nu kiest voor een kleine prefab berging van 2.00 x 3.00 meter of een berging van 3.00 x 6.00 meter, we maken hem graag op maat voor u. Geef dus gerust aan welke maat en uitvoering u wenst. We maken dan een vrijblijvende offerte en 3D tekening voor u.

Onze maatwerk prefab houten berging kan worden gebruikt als opslagruimte, werkplaats of hobbyruimte. Ze zijn vaak gemaakt van duurzame houtsoorten zoals vurenhout of Douglas hout. Maar kunnen ook worden afgewerkt met verschillende soorten verf, beits of lak. Ook is het mogelijk om kunststof gevelbekleding aan te brengen. Wilt u een prefab berging met dezelfde baksteen als uw woning, ook dat is geen enkel probleem. We verwerken dan steen strips die passen bij de bakstenen van uw woning.

Welke afmetingen van houten bergingen zijn leverbaar?

Onze prefab houten berging is leverbaar in elke gewenste maat en uitvoering, echt maatwerk dus. Echter zijn er veel voorkomende afmetingen die vaak worden aangeboden, hieronder een aantal voorbeelden:

  • 2,5 x 2,5 meter - een kleinere berging die geschikt is voor het opslaan van gereedschap of tuingereedschap.
  • 3 x 3 meter - een gemiddelde grootte berging die geschikt is voor het opslaan van fietsen, tuinmeubelen of een kleine werkplaats.
  • 4 x 6 meter - een grotere berging die geschikt is voor het opslaan van grotere items zoals een boot of auto.
  • 6 x 8 meter - een extra grote berging die geschikt is voor het opslaan van grote items zoals een camper.

Welke afmeting is uw ideale? geef ons de wensen door via de email en we maken graag een voorstel voor u. U ontvangt de offerte binnen enkele dagen in uw email, en ontvangt ook een gratis 3D schets van uw houten berging.

prefab garage op maat bestellen van hout

 

 

Scroll naar boven