Een prefab kantoor in de tuin plaatsen

Werken vanuit huis is anno 2023 doodnormaal geworden. Maar wat als je in huis geen goede ruimte beschikbaar hebt? Je zoekt een ruimte waar je rustig kunt gaan werken of waar je bezig kunt zijn met je hobby. Een prefab kantoor in de tuin kan dan een uitkomst zijn. Binnen 1 dag heeft u een kant en klaar kantoor geplaatst! Onze prefab kantoorunits zijn leverbaar in elke maat en uitvoering. U kunt dus simpelweg al uw wensen en eisen verwerken.

Een prefab kantoor is leverbaar in 101 uitvoeringen

tuinkantoor op maat van hout prefabOnze units zijn op maat gemaakt en aangepast aan de specifieke wensen van onze klanten. Onze prefab kantoor units zijn snel en eenvoudig te installeren, waardoor u snel weer aan de slag kan. Bovendien zijn onze kantoor units zeer energie-efficiënt en duurzaam, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. We gebruiken isolatiemateriaal met hoge waarden en ook biobased isolatiemateriaal is leverbaar.

Onze kantoor units zijn verkrijgbaar in diverse maten en kunnen worden voorzien van een keur aan opties, zoals verwarming, airconditioning en elektriciteit. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwe kantoor aan al uw wensen voldoet. In samenwerking met onze klanten, ontwerpen en bouwen wij kantoor units die voldoen aan de huidige en toekomstige eisen van de klanten. Onze kantoor units zijn een slimme en efficiënte oplossing voor bedrijven die snel een extra werkplek of een tijdelijke locatie nodig hebben.

Maak een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Als u op zoek bent naar een duurzame, efficiënte en op maat gemaakte oplossing voor uw kantoorbehoeften, dan bent u bij van Hout Prefab aan het juiste adres. We komen dan ook graag naar u toe om de wensen te bespreken. Ook nemen we dan direct de juiste maten op en bekijken de technische mogelijkheden van de plaatsing van een prefab kantoor in de tuin.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Scroll naar boven