Een slaapkamer op de begane grond, zodat u langer thuis kunt blijven wonen.

Langer blijven wonen in uw fijne thuis, maar er ontbreekt een slaapkamer op de begane grond? Of heeft u een nieuw huis gekocht via een aankoopmakelaar? Een slaapkamer aanbouwen is dan de ideale oplossing. Wij plaatsen een prefab aanbouw binnen enkele dagen, dus zonder wekenlange verbouwingen in en om uw huis. Een slaapkamer realiseren op de begane grond is dus eenvoudig te realiseren!

 

Een slaapkamer op de begane grond die past bij uw wensen en budget.

slaapkamer aanbouwen met badkamerWij leveren geen standaard slaapkamer op de begane grond, maar ontwerpen samen met u de ideale aanbouw. Deze maatwerk slaapkamer aanbouw moet passen bij de woning en al uw wensen. Doordat we maatwerk leveren, kunnen we een slaapkamer aanbouw realiseren die past bij al uw wensen en budget. Ook kijken we naar de ligging in de tuin en hoe de aansluiting met de woning het eenvoudigst te realiseren is.

Een slaapkamer op de begane grond aanbouwen kan dus in elke maat. Uiteraard moet de binnenruimte wel functioneel zijn. Het is daarom handig om vooraf goed te bedenken hoeveel ruimte u wenst. Met name de ruimte om bed is belangrijk. Wanneer de ruimte te beperkt is, kan dit bijvoorbeeld in een later stadium problemen geven met een rolstoel of rollator. Ook als u een badkamer wil aanbouwen is de vrije ruimte erg belangrijk. Wij hebben veel ervaring met het aanbouwen van slaapkamers en badkamers en adviseren u graag over de ideale afmetingen.

De meest voorkomende maten voor een slaapkamer aanbouwen zijn:

  • 5.00 x 3.50 buitenwerks, met een slaapkamer op de begane grond van 4.50 x 3.00 binnenwerks.
  • 6.00 x 4.00 buitenwerks, met een ruime slaapkamer of in combinatie met een efficiënte badkamer.
  • 8.00 x 4.40 buitenwerks. U krijgt dan een ruimte slaapkamer van 5.00 x 4.00 en een badkamer van 2.50 x 4.00. Een walk in closet of hal/bijkeuken is makkelijk te creëren in deze maat.

Wat zijn de totale kosten voor een prefab slaapkamer aanbouw?

De kosten voor een prefab slaapkamer aanbouw liggen gemiddeld tussen de Euro 40.000,- en 80.000,- inclusief b.t.w. Het grote verschil zit hem in de vele keuzes die klanten maken. Gaat u voor een 5.00 x 3.50 met ramen en een achterdeur, of kiest u voor een 8.00 x 4.40 slaapkamer aanbouw met openslaande deuren en meer luxe? U bepaald de details, dus ook de uiteindelijke prijs van de prefab aanbouw. Een slaapkamer aanbouwen kan dus prima binnen uw budget!

Om duidelijkheid te krijgen over de kosten van een slaapkamer aanbouwen, maken we graag een vrijblijvende offerte voor u. We starten met een plattegrond tekening die helemaal past bij uw wensen. Ook maken we een aantal 3D tekeningen, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de slaapkamer aanbouw staat bij uw woning.  De offerte die we maken is altijd op basis van all-in. Dus inclusief de fundatie, het vervoer, kraan , plaatsing en afwerking. U weet dus precies waar u aan toe bent.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op, we zijn u graag van dienst.

bouwteam van hout prefab

Wilt u projecten bekijken die wij al gerealiseerd hebben, bekijk dan onze facebook pagina.

Scroll naar boven