Maatwerk kozijnen voor aanbouw of bijgebouw.

kozijnen voor aanbouw en verbouw

Maatwerk kozijnen voor aanbouw en bijgebouw

Van hout Prefab levert maatwerk kozijnen voor aanbouw en bijgebouw. In de basis leveren wij houten kozijnen, kunststof kozijnen en kozijnen van hout en aluminium Deze 3 uitvoeringen bieden ongekend veel mogelijkheden om uw aanbouw of bijgebouw helemaal persoonlijk te maken. We kunnen dus niet alleen in maatvoering uw aanbouw of bijgebouw op maat maken, maar zeker ook in materiaal keuze.

Maatwerk kozijnen voor aanbouw, kies uit Hout, kunststof of hout/alu.

houten aluminium kozijnBij de keuze voor kozijnen is de uitstraling tegenwoordig key. Helemaal prima natuurlijk, want technisch zitten onze 3 varianten ook heel dicht op elkaar. Afhankelijk van het gekozen glas, zit de isolatiewaarde erg dicht bij elkaar, dus dan zijn er andere zaken die de doorslag geven.

Het hout/alu kozijn is op dit moment populair. Dit heeft te maken met de perfecte combinatie van 2 materialen. Aluminium aan de buitenzijde en hout aan de binnenzijde. Ofwel onderhoudsvrij aan de buitenzijde en van binnen nog variabel qua kleur. Schilderwerk binnen is meestal geen probleem, maar voor het buitenwerk willen mensen geen onderhoud. Vandaar dat onze hout/alu kozijnen erg populair zijn. Het hout/alu kozijn is leverbaar in 20 verschillende aluminium kleuren, dus uw kleur zit er ook zeker bij.

 

hout kozijn voor aanbouwOok het houten kozijn blijft natuurlijk een goede keuze. De kozijnen worden vervaardigd van duurzaam meranti of mahonie hout en worden afgewerkt met een 2 laags grondlaag. Hierna worden ze voorzien van de uiteindelijke verflagen in uw gewenste kleur. De keuze voor het glas is uiteraard ook belangrijk. U kunt kiezen uit een variant met HR++ of Triple glas. De uiteindelijke isolatiewaarde van de gehele wand zal hierdoor uiteraard ook verschillen.

Ook leveren wij kunststof kozijnen. Dit is wel op verzoek, daar wij als houtverwerker eerder kiezen voor een duurzaam en natuurlijk product of een product dat duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. Het is dus zeker mogelijk om kunststof kozijnen te leveren, bijvoorbeeld als uw aanbouw dezelfde kozijnen moet hebben als uw bestaande woning.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen? Mail ons. We komen uiteraard ook graag bij u langs om de kozijn stalen aan u te tonen.

Contact opnemen.

 

 

Wij leveren kozijnen voor de BENG of NOM norm

Binnen 4 weken geleverd en zeer betaalbaar.

Scroll naar boven