Onze prefab aanbouw voorbeelden, welke uitvoering kies jij?

Op zoek naar inspiratie voor jouw ideale aanbouw? Bekijk onze prefab aanbouw voorbeelden en kijk welke het meest aanspreken. Al onze aanbouwen worden op maat gemaakt, dus jij bepaald volledig hoe de aanbouw eruit komt te zien.

Prefab aanbouw voorbeelden met verschillende kozijn indelingen.

 

prefab aanbouw 4x 4 achterdeur en kozijn

Het 1e prefab aanbouw voorbeeld betreft een basisuitvoering. In de meeste gevallen heeft deze prefab aanbouw een achterdeur en een dubbel raamkozijn.

Je kan er uiteraard ook voor kiezen om een extra raam te plaatsen of een raam te vergroten of verkleinen. Al onze prefab aanbouwen zijn maatwerk, dus jij bepaalt.

 

 

 

schuifpui in prefab aanbouw

Het 2e voorbeeld betreft een aanbouw met een grotere schuifpui in het midden. Je hebt dan een groot raamoppervlak en dus veel licht in de aanbouw. Doordat het glas tot op de vloer loopt krijg je een mooie overgang met de tuin. Het zogenaamd binnen is buiten en buiten is binnen gevoel.

De afmeting van de schuifpui is afhankelijk van de maat van de aanbouw en jouw wensen. Elke maat kan.

 

 

prefab aanbouw met glas1 van de favoriete prefab aanbouw voorbeelden is de aanbouw met een dubbele openslaande deur. De gehele achtergevel is dan van glas en dit geeft veel licht in huis en bovendien een luxe uitstraling. Je kan er ook voor kiezen om 2 vaste delen te nemen met 1 openslaande deur natuurlijk.

En wil je het extra luxe? Dan kies je voor een harmonica uitvoering. De 4 glasdelen vouw je dan naar 1 zijde, zodat de gehele achterzijde open kan!

 

 

prefab aanbouw met hoek kozijnOok heel populair is het hoekkozijn. Dit zijn 2 grote ramen die bij de hoek samenkomen. Je kan kiezen voor 2 openslaande deuren, maar ook voor 2 vaste ramen en een openslaande deur. Ook kan je in plaats van openslaande deuren kiezen voor een variant met een kleinere schuifpui.

De afmeting van de kozijnen bepalen we samen. We kijken naar wat praktisch is en wat fraai is. Je kan overigens kiezen voor verschillende soorten kozijnen. We leveren kozijnen van hout, kunststof en aluminium.

 

Onze voorbeelden zijn maatwerk, jij kan dus de afmeting, kozijnen, materialen en kleuren bepalen! We maken graag een passend voorstel voor je. Je ontvangt dan ook een 3D schets van jouw achtergevel en gekozen uitbouw.

Vraag hier jouw 3D ontwerp of thuisbezoek aan.

 

Meer inspiratie, bekijk nog meer prefab aanbouw voorbeelden in onderstaande slider:

 

Scroll naar boven