Onze prefab wanden van houtskeletbouw

Anno 2023 zijn prefab elementen niet meer weg te denken in de bouw. prefab bouwen is kostenbesparend, tijdbesparend en bovendien beter voor het milieu. Onze prefab wanden zijn dan ook zeer populair bij zowel particulier als zzp of mkb klant. Wij maken prefab wanden van houtskeletbouw, naar opdracht van onze klant.  We verwerken alle wensen en technische aspecten zoals de eisen omtrent isolatiewaarde, ventilatienorm en of de wand dampopen moet zijn.

Maatwerk prefab wanden van HSB

prefab wanden van hsbOnze HSB wanden worden opgebouwd uit massief houten balken. De dikte van deze balken variëren en ook de keuze voor het isolatiemateriaal passen wij aan. U kunt bi ons kiezen voor traditionele isolatiematerialen als glaswol of pir, maar we leveren ook Bio based isolatiemateriaal zoals cellulos, houtvezel of vlas.

De maximale maat van onze wanden is 750 x 350 cm. Alles kleiner dan deze maat wordt in 1 gedeelte bij u geleverd. De prefab wanden worden gebruikt voor schuren, garages, woningen, recreatiewoningen etc. U bepaald helemaal zelf de toepassing van onze prefab wanden.

Onze wanden worden veelal geleverd inclusief kozijnen. We leveren 3 verschillende soorten kozijnen. Kunststof, hout en aluminium. De uitvoeringen zijn veelal hetzelfde, er zijn 1001 mogelijkheden voor ramen, kozijnen en deuren. Wilt u geen kozijnen, dan leveren we de prefab wand aan met alleen de uitsparing. Onze prijzen voor kozijnen zijn echter zeer concurrerend, dus vaak is het voordeliger en gemakkelijker om de kozijnen direct mee te bestellen.

10 doeleinden voor onze prefab wanden van Houtskeletbouw

  1. Scheidingswanden voor woningen en kantoren
  2. Binnenwanden voor gebouwen met een open concept
  3. Wanden voor tijdelijke constructies, zoals beurshallen en evenementenlocaties
  4. Wanden voor opslagruimtes en magazijnen
  5. Als wanden voor keukens en badkamers in woningen
  6. Wanden voor scholen en andere openbare gebouwen
  7. Wanden voor gezondheidszorgfaciliteiten, zoals ziekenhuizen en klinieken
  8. HSB Wanden voor hotels en andere verblijfsaccommodaties
  9. Wanden voor commerciële gebouwen, zoals winkels en kantoren
  10. Wanden voor industriële gebouwen, zoals fabrieken en productiehallen.

Wij gebruiken deze wanden oa voor het bouwen van aanbouwen en bijgebouwen. Waar heeft u prefab hsb wanden voor nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op en we maken graag een offerte voor u.

Scroll naar boven