Prefab garage van hout, betaalbaar en snel geplaatst.

Van Hout Prefab is specialist in het bouwen van uw nieuwe prefab garage. Onze garages worden volledig op maat gemaakt. En daarnaast volledig naar de wensen van de klant, waardoor elke garage uniek is. U kiest zelf de maatvoering, materialen en kleuren. Uiteraard adviseren we u graag.

van hout prefab garageOnze prefab garage biedt vele voordelen ten opzichte van onze concurrenten. Ten eerste zijn onze garages gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze zeer duurzaam zijn en een lange levensduur hebben. 90 procent van onze prefab garages bestaat uit hout, welke duurzaam is gewonnen en bovendien volledig circulair is. Ook kunt u kiezen voor Biobased isolatiemateriaal zoals cellulose en vlasvezel. Wist u dat u heel veel CO2 uitstoot bespaart, door te kiezen voor een prefab garage i.p.v. de reguliere bouwmethode?

Ten tweede zijn onze garages snel en eenvoudig te plaatsen, zonder veel overlast voor de bewoners. Dit komt omdat onze garages prefab worden gemaakt in onze fabriek. Hierdoor hoeft de garage alleen nog maar geplaatst te worden op de locatie, binnen 1 dag!  Het bouwproces is dus veel sneller en efficiënter dan bij traditioneel gebouwde garages.

Ten derde zijn onze garages voorzien van de laatste eisen omtrent isolatie, ventilatie en duurzaamheid. Ook leveren wij eventueel zonnepanelen voor op de garage. Ze dragen dus bij aan een groene leefomgeving. Hierdoor bespaart u op uw energiekosten en is uw garage een duurzame keuze.

Een betaalbare Prefab garage van hout

Ten vierde zijn onze garages betaalbaar. Wij vinden dat iedereen de kans moet hebben om een garage naast de woning te kunnen realiseren. Daarom bieden wij onze garages tegen een zeer concurrerende prijs aan. Dit kan doordat we prefab werken en dus heel veel werk en reisuren besparen! Daarnaast kopen we groot in en nemen we simpelweg genoegen met een realistische winstmarge.

Bij Van Hout Prefab leveren wij altijd een zeer goede kwaliteit. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in prefab bouw en hebben veel ervaring met het maken van garages. Geef ons dus gerust uw wensen door, dan creëren we een 3D voorbeeld van de gewenste garage voor u. Ook krijgt u dan een vrijblijvende offerte op maat van ons. Als u op zoek bent naar een prefab garage van hoogwaardige kwaliteit, betaalbaar en op maat gemaakt, dan is Van Hout Prefab de juiste keuze.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze prefab garages

3 gedachten over “Prefab garage van hout, betaalbaar en snel geplaatst.”

  1. Rosetta Beijaard

    Geachte heer, mevrouw,

    Wij willen graag een offerte ontvangen voor het laten maken en plaatsen van een houten geïsoleerde garage/schuur van 8,5 x 4,5 x 2,5 met plat dak. De garage zal gebruikt worden als chill plek en voor logees in zomer en winter.

  2. Harry Hartsuiker

    Graag een gratis offerte voor de bouw van een houtskelet garage met volgende afmetingen: LxBxH 1200x360x280 voorzien van een plat dak.
    Openslaande garagedeuren van circa 2×160 en circa 220 hoog en 2 openslaande deuren in het midden van de lange kant van circa 2×90 breed en 220 hoog.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven