Bestel een kant en klare aanbouw en bespaar tijd en geld

Een kant en klare aanbouw kopen, kan je heel veel tijd, ergernis en geld besparen. Een prefab aanbouw wordt namelijk kant en klaar geplaatst en hierdoor zit je niet wekenlang in de bouwstof. Bovendien is prefab bouwen zeer effectief als het gaat om Co2 uitstoot, snelheid en efficiency. In dit artikel vindt je alle informatie die je nodig hebt om meer te weten over een kan en klare aanbouw aan je nieuwe woning of bestaande woning..

Feit 1 , een kant en klare aanbouw bespaart tijd

een kant en klare aanbouw bestellen van houtWanneer je op een traditionele wijze een aanbouw laat plaatsen, dan zit je gemiddeld 4 tot 6 weken middenin de bouw. Het bouwbedrijf start met de fundatie en het maken van de doorbraak. Hierna wordt de aanbouw stap voor stap geproduceerd. Hier gaan enkele weken overheen, waardoor je niet ontkomt aan kou, vocht, bouwstof en bouwstress.

Kan dat niet anders? Zeker. Een kant en klare aanbouw levert je enkele weken tijd op! Doordat de kant en klare aanbouw in een prefab produktiehal wordt vervaardigd, heb je slechts 3 tot 4 dagen bouwvakkers over de vloer.

 

Het plaatsing proces ziet er als volgt uit:

  1. Op Maandag wordt er graafwerk verricht en voorwerk voor de aanbouw
  2. Op Dinsdag wordt de schroeffundatie aangebracht, dit duurt slechte 4-5 uur.
  3. Op Woensdag wordt de aanbouw met een kraan geplaatst.
  4. Op Donderdag en evt de Vrijdag wordt de aanbouw afgewerkt.

In maximaal 1 week heeft u dus een kant en klare prefab aanbouw staan! De tijd die je bespaart en met name de ergernis en stress, zorgen ervoor dat je snel veel plezier hebt van je nieuwe aanbouw.

Feit 2, een kant en klare aanbouw bespaart kosten.

Doordat de kant en klare aanbouw in een hal wordt geproduceerd, besparen we veel kosten uit. Denk hierbij aan reiskosten, tijd voor in en uitladen van materialen of het neerzetten van machines en gereedschappen. Waar u elders 5 a 6 weken voor bouwuren betaald, is dat bij ons slechts 2 tot 3 weken. De grootste kosten besparing zit hem dus in de werkuren. Daarnaast bouwen we volgens een ingekaderd houtskeletbouw systeem, waardoor we veel dezelfde materialen gebruiken en dus groter kunnen inkopen. Dit bespaart ook veel kosten. U heeft bij prefab bouwen wel een extra kostenpost voor vervoer en een kraan, maar deze kosten worden ruim gecompenseerd door de besparingen! Meer info over de kosten, klik hier.

prefab aanbouw zijkant huis

En feit 3, een prefab aanbouw is duurzaam en energiezuinig.

Een prefab aanbouw wordt geproduceerd in onze fabriekshal. De temperatuur is gelijk, de bouwmaterialen worden niet nat en bovendien kun je zeer secuur werken aan de gehele opbouw van de aanbouw.  We stoten ook geen Co2 uit en hebben alle zaagmachines en gereedschappen bij de hand. Ook hebben we niet te maken met invloeden als kromme muren, geen haakse fundatie etc. Een geprefabriceerde aanbouw is dus kwalitatief beter dan een traditionele. Alles is nieuw, strak en haaks! Daarnaast isoleren wij volgens de nieuwbouw norm, waardoor de aanbouw super energiezuinig is. In combinatie met een elektrische vloerverwarming is een prefab aanbouw heel duurzaam!

 

Wil je een 3D tekening en offerte ontvangen voor een kant en klare aanbouw aan jouw woning?

Neem contact met ons op.

Scroll naar boven