Een aanbouw aan je huis van hout, duurzaam en energiezuinig!

Een aanbouw aan je huis is tegenwoordig in enkele dagen gerealiseerd. Geen wekenlange bouwstress, maar een prefab aanbouw van hout die in 1 dag aan je huis wordt bevestigd. Bovendien is onze prefab huis aanbouw van hout. Hierdoor werken we CO2 vrij, duurzaam en bovendien energiezuinig. Een houten prefab aanbouw is bovendien ook voordelig.

Een aanbouw van hout aan je huis, helemaal naar jouw wensen!

een aanbouw aan je huis van houtJe prefab aanbouw van hout, moet passen bij jouw woning , je wensen en je budget. Onze prefab aanbouwen van hout zijn daarom altijd maatwerk. We luisteren naar uw wensen en creëren een aanbouw die niet alleen past qua uitstraling, maar ook qua wensen en budget. Constructief is een aanbouw van hout aan je huis ook een aanrader. De constructie is namelijk zeer stevig, maar tegelijkertijd licht en flexibel. Een houten aanbouw constructie kan bovendien 60 tot 80 jaar mee.

Je bepaalt dus zelf de afmeting en wensen. Uiteraard  adviseren wij op alle vlakken, zodat we een resultaat krijgen waar we beide mee uit de voeten kunnen. Ook de indeling en uitstraling is helemaal maatwerk. Of je nu gaat voor een aanbouw die bedoeld is als woonkamer uitbouw , woonkeuken of als extra slaapkamer op de begane grond. Elke aanbouw is uniek en helemaal naar jouw wensen gefabriceerd. De keuze in materialen is verder ook erg uitgebreid. We leveren meer dan 500 gevelmaterialen en kozijnen van massief hout, kunststof of aluminium. Ook de maatvoeringen van de kozijnen zijn flexibel en altijd maatwerk. U bepaald!

 

Energiezuinige prefab aanbouw van hout

Een aanbouw van hout, zorgt voor een aangenaam en comfortabel woonklimaat. Onze aanbouwen zijn namelijk geïsoleerd volgens de BENG ( bijna energieneutraal) norm. Hierdoor behouden ze zeer goed de warmte die toegevoegd wordt. De meeste prefab aanbouwen worden voorzien van elektrische vloerverwarming. Hierdoor is snelle verwarming mogelijk, welke hierna goed vastgehouden wordt door de uitstekend isolerende buitenschil. Deze korte opwarming scheelt enorm in de energiekosten. Gasvrij en energiezuinig wonen dus!

Wil jij ook een aanbouw van hout aan je huis. Laat ons je dan helpen met het ontwerp en de advisering.

We zijn je graag van dienst!

Neem contact met ons op.

 

Scroll naar boven