Voordelig en snel een slaapkamer aanbouwen

Wilt u graag blijven wonen in uw woning, maar mist u een slaapkamer op de begane grond? Wij kunnen een slaapkamer aanbouwen in slechts 1 dag. Onze prefab aanbouwen zijn zeer geschikt als slaapkamer aanbouwen.

Prefab je slaapkamer aanbouwen, in slechts uren.

Onze prefab werkwijze zorgt ervoor dat u weinig overlast heeft van onze werkzaamheden. We zijn niet wekenlang op locatie aan het bouwen, maar we maken de prefab slaapkamer in onze fabriekshal te Doetinchem. Hier wordt de prefab slaapkamer volledig afgewerkt en zodra hij klaar is wordt hij op de vrachtwagen geladen.  Vervolgens plaatsen we de prefab slaapkamer met een kraan in slechts uren.

prefab slaapkamer aanbouwenUw slaapkamer aanbouwen is dus erg makkelijk te realiseren. Ook werken wij uitsluitend met houtskeletbouw, waardoor we duurzaam werken en bovendien veel CO2 uitstoot besparen en compenseren. Ander groot voordeel van onze slaapkamer aanbouwen is dat de isolatiewaarde volgens de BENG voorwaarden worden geproduceerd. Onze units zijn dus zeer energiezuinig en comfortabel.

Voor de verwarming gebruiken we elektrische vloerverwarming. De unit is dus altijd volledig gasvrij. Uiteraard is het ook mogelijk om een bestaande vloerverwarming te verlengen of alleen te verwarmen met bijvoorbeeld infrarood panelen. Uw wensen staan centraal.

 

Een slaapkamer aanbouwen is altijd maatwerk, u bepaalt alle details.

Geen enkele prefab slaapkamer aanbouw is hetzelfde. Afhankelijk van uw tuin en wensen, creëren we samen met u een slaapkamer aanbouw die past bij uw wensen en budget. De maatvoering is maatwerk. We hebben alleen te maken met een maximale maat per unit van 15.00 x 4.50, tot deze maat is alles mogelijk. Ook het koppelen van 2 of meer units is een optie. We kunnen zo aanbouwen realiseren tot wel 150 m2.

Neemt u een gevel van massief hout, en dan met stroken, rabatdelen of liever een rhombus uitvoering? En dan in naturel, zwart of antraciet? Of liever een gevelbekleding van kunststof, steen of bio based gevelbekleding? Welke materialen u ook wenst, wij leveren het. Ook voor de kozijnen hebben we een breed aanbod. We leveren kozijnen van hout, kunststof en aluminium in elke maat en uitvoering.

Ook het toevoegen van een badkamer is mogelijk.

prefab badkamer bij slaapkamer aanbouwenEn heeft u ook een badkamer nodig die aansluit op de slaapkamer? Geen probleem, wij creëren een badkamer met smaak, geheel naar uw wens. We bepalen samen de uitvoering en de materialen die geplaatst worden. De badkamer wordt dus in zijn geheel opgeleverd, ready to shower! Uiteraard is het ook mogelijk om de badkamer casco te leveren, zodat u deze zelf kunt afwerken.

Een slaapkamer aanbouwen hoeft helemaal niet prijzig te zijn. De meeste aanbouwen kosten tussen de Euro 30.000 en 60.000 inclusief b.t.w, fundatie en plaating. de precies prijs is uiteraard afhankelijk van het formaat en alle wensen.

Vraag vrijblijvend meer informatie aanWe maken graag een 3D schets en offerte voor u.

 

 

Extra info?:

Mantelzorg aanbouw - Kosten van een prefab aanbouw

Scroll naar boven