Een aanbouw voor een boerderij, volledig in stijl.

Een aanbouw voor uw boerderij is vaak net even anders als bij een rijwoning. Wij zijn gespecialiseerd in de aanbouw en uitbouw van boerderijen. Onze prefab aanbouw is altijd maatwerk en wordt aangepast aan de boerderij en uw wensen. Kies voor een landelijk karakter van de aanbouw of durf juiste een moderne aanbouw te plaatsen aan een woonboerderij. Wij denken graag met u mee.

Een aanbouw voor uw boerderij zoals u hem wenst.

boerderij met aanbouw prefab van hout

Elke aanbouw is anders en wordt volledig op maat en wens van de klant geleverd. Samen kijken we naar de ideale afmeting en indeling. Hierbij is de enige richtlijn dat we een maximale maat van 12.00 x 4.50 kunnen realiseren. Wanneer u meer breedte wenst, dan combineren we 2 of meer prefab delen. Hierdoor is dus bijna elke gewenste maat mogelijk. Het voordeel van prefab bouwen is dat we snel en efficiënt kunnen werken. Bovendien plaatsen we de prefab aanbouw in slechts 1 dag, waardoor dit heel comfortabel aanvoelt. Geen bouwstress dus.

De keuze in materialen en kleuren voor uw aanbouw boerderij is enorm. Wij leveren meer dan 500 kleuren gevelbekleding en ook qua uitvoeringen zijn er veel keuzes die u kunt maken. Denk hierbij aan horizontale of verticale plaatsing, maar ook aan verschillende breedte's en uitvoeringen. In de meeste gevallen is de aanbouw voor uw boerderij voorzien van een plat dak. Maar ook een lessenaar dak of zadeldak zijn leverbaar voor u boerderij aanbouw.

 

Gratis 3D ontwerp en offerte voor uw boerderij aanbouw

Bent u nieuwsgierig wat er bij uw boerderij mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een ontwerp en 3D schets voor u met bijbehorende offerte. Wanneer u ons enkele foto's stuurt van de bestaande situatie en omschrijft wat uw wensen zijn, dan gaan we graag voor u aan de slag. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst vooraf een prijsindicatie te krijgen, zodat u weet welke richting het op gaat qua prijsniveau.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op, of bekijk meer info over:

Contact opnemen - prefab aanbouwen - Prijs prefab aanbouw -

 

Scroll naar boven