Een geïsoleerd prefab tuinkantoor op maat geproduceerd.

Anno 2023 is thuiswerken volledig geaccepteerd. Nu alleen nog een plek waar je ongestoord en efficiënt kunt gaan werken. Een geïsoleerd prefab tuinkantoor is dan erg ideaal. Wij leveren maatwerk tuinkantoren, die we volledig volgens jouw wensen gaan fabriceren. Samen kijken we naar de afmeting en indeling van je tuinkantoor, maar ook naar de kozijnen, gevels, elektra en meer. Wat we voor je kunnen betekenen lees je hieronder.

 

Een prefab tuinkantoor geïsoleerd volgens de laatste bouwregels.

Jouw prefab tuinkantoor wordt voorzien van uitstekende isolatie. Wij isoleren volgens de normen van het bouwbesluit. Onze vloeren en daken hebben een Rc waarde van minimaal 6.3 . We isoleren hier met een 140mm Dikke PIR plaat. De wanden zijn voorzien van een 170 mm Glaswol welke een Rc waarde hebben van minimaal 4.8. Onze tuinkantoren zijn dus net zo goed geïsoleerd als een nieuwbouw woning!

Het grote voordeel van een goed geïsoleerd prefab tuinkantoor, is dat het energiezuinig is en erg comfortabel. Wij leveren onze prefab tuinkantoren standaard met elektrische vloerverwarming van max 150w/m2. Hierdoor is je prefab tuinkantoor snel op temperatuur en verbruik je weinig stroom. Kies je voor een tuinkamer met veel glas, dan heb je in de periode Maart tot Oktober sowieso weinig stroomverbruik. We gebruiken namelijk veelal Triple glas en hierdoor houdt je prefab tuinkantoor de warmte optimaal vast.

 

1001 mogelijkheden in maat en kleur.

prefab tuinkantoor geïsoleerd en op maat gemaakt.Je nieuwe prefab tuinkantoor is dus goed geïsoleerd. Maar hoe zit het met de materialen en kleuren? Wij produceren altijd maatwerk en bieden je de  materialen en kleuren die je wenst. Onze tuinkantoren zijn vaak voorzien van Thermowood hout. Dit is hout welke verduurzaamd is en hierdoor 2x zo lang meegaat. Het kleuraanbod is breed en ook kunt u kiezen uit veel verschillende profielen. Denk hierbij aan Rabat, potdeksel, Triple rhombus, board en meer. Ook leveren we kunststof gevelbekleding van bijvoorbeeld Keralit of Vinyplus. En wil je iets bijzonders qua gevel, dan leveren we ook jouw speciale gevelbekleding.

De kozijnen zijn meestal van kunststof of massief hardhout. Maar we leveren ook aluminium kozijnen. De maat en uitvoering bepalen we samen, dus ook hier kijken we echt naar wat je nodig hebt. Ga je voor ramen, openslaande deuren of een schuifpui?

En de maatvoering? Onze maximale prefab maatvoering uit 1 gedeelte is 12.50 x 4.50 meter. Een groter geïsoleerd prefab tuinkantoor is mogelijk door units te koppelen. Echter zijn de meeste tuinkantoren circa 10 tot 20 m2. 4 x 5 meter is bijvoorbeeld een veel verkochte maat.  Bedenk wel dat hoe kleiner de unit, hoe groter de m2 prijs. De basis kosten voor frame, casco, kraan, vervoer etc worden namelijk verdeeld over het aantal m2.

 

De kosten van een geïsoleerd prefab tuinkantoor

Een geïsoleerd prefab tuinkantoor is maatwerk en hierdoor werken we niet met standaard prijzen. Elke tuinkantoor is anders en dus is de prijs ook altijd anders. We maken dan ook graag een maatwerk 3D tekening en offerte voor je nieuwe tuinkantoor. Om je toch een goede indruk te geven van ons prijsniveau, hebben we onderstaan enkele voorbeeld indicatie prijzen opgesomd.

  1. Geïsoleerd prefab tuinkantoor van 4 x 3 meter. Inclusief openslaande deur, houten gevel en van buiten en binnen afgewerkt volgens onze standaard methode. Totaalprijs Euro 36.000 tot 39.000,- inclusief btw, fundatie, vervoer en plaatsing!
  2. Prefab tuinkantoor van 5 x 4 meter, geschikt voor meerdere werkplekken en voorzien van veel glas. Van binnen en buiten afgewerkt volgens onze standaard methode. Totaalprijs Euro 52.000 tot 56.000,- inclusief btw, fundatie, vervoer en plaatsing!
  3. Groot Prefab tuinkantoor van 8.40 x 4.40 meter, geschikt voor 4 werkplekken en voorzien van veel glas. Van binnen en buiten afgewerkt volgens onze standaard methode. Totaalprijs Euro 78.000 tot 84.000,- inclusief btw, fundatie, vervoer en plaatsing!

Wil je weten wat jouw ideale maatwerk tuinkantoor gaat kosten? Stuur ons een whatsapp of email met je wensen en we gaan voor je aan het werk. En oja, ons tuinkantoor is natuurlijk ook zeer geschikt als gastenverblijf, mancave, of atelier!

Scroll naar boven