Een prefab gastenverblijf is duurzaam, betaalbaar en wordt snel geleverd.

Lijkt het je heerlijk om je gasten een eigen ruimte te geven in de tuin of op je erf? Terplekke een gastenverblijf bouwen kost tijd en geld en geeft bovendien veel rommel en ergernis. Met een prefab gastenverblijf van van Hout Prefab is dat niet het geval. We plaatsen je prefab gastenverblijf in 1 dag! Daarnaast zijn onze gastenverblijven duurzaam, energiezuinig en niet onbelangrijk, superfraai!

Een prefab gastenverblijf gemaakt op basis van jouw wensen!

Wat voor prefab gastenverblijf zoek je? Een kleine, goed geïsoleerde en afgewerkte versie van 4.00 x 4.00 meter, waar gasten kunnen slapen en je tussentijds ook zelf kunt verblijven om te werken of je hobby uit te voeren? Of wil je echt een ruime uitvoering met een slaapkamer en badkamer? Jij bepaald! Wij leveren namelijk altijd maatwerk, dus passen onze maatvoeringen en ontwerpen aan jouw wens aan.

prefab gastenverblijf op maat, 3Dzwart houten prefab gastenverblijf

Bovenstaand gastenverblijf is 8.00 x 4.00 meter en is voorzien van een zitkamer, slaapkamer en badkamer. Er is ook een keukenblok aanwezig. Uw gasten kunnen hier dus zelfstandig verblijven en zijn van alle gemakken voorzien. Dit prefab gastenverblijf is gebouwd op basis van de BENG normen, dus is energiezuinig en comfortabel. De verwarming en koeling kan geregeld worden met een airco unit, maar ook vloerverwarming is mogelijk.

De unit kan worden afgewerkt met heel veel soorten gevelbekleding. Denk hierbij aan houtlook, massief hout, plaatmateriaal of steen strips. U bepaald helemaal zelf de materialen en kleuren. Ook kunnen we het dak voorzien van groen en of zonnepanelen. Dit gastenverblijf is ook geschikt als prefab Bed en breakfast of prefab hotelkamer! De prijs van deze unit ligt gemiddeld tussen de Euro 70.000 en 80.000. (excl vervoer/plaatsing)

Wil je een meer betaalbare prefab gastenverblijf, dan is onderstaande 4x 4 meter wellicht een goede optie. Deze goed geïsoleerde unit is voorzien van verwarming en ruim genoeg om in te kunnen slapen en recreëren. De prijs? Gemiddeld Euro 30.000 tot 35.000 incl b.t.w.

tuinkamer annex gastenverblijf op maat

Wil je in gesprek komen voor een maatwerk gastenverblijf?

We gaan graag met je in gesprek om jouw ideale prefab gastenverblijf te ontwerpen. We gebruiken hiervoor een tekenprogramma, dus je krijgt ook een goede indruk van hoe het gastenverblijf er in 3D zal uitzien. Uiteraard zorgen we dat we binnen je budget blijven, dus ook de offerte zal niet tegenvallen.

Maak vrijblijvend een afspraak bij je thuis , dan nemen we de wensen door en bekijken ook de technische haalbaarheid van de locatie. Het gastenverblijf is ook zeer geschikt als aanbouw voor een woonboerderij.

Scroll naar boven