Een levensloopbestendige aanbouw laten maken door van Hout prefab

U bent op zoek naar een kleinere woning of appartement, maar zonder succes? Het is anno 2024 ontzettend lastig om een geschikte 65+ woning te vinden. De markt is krap en de prijzen zijn erg hoog. Een levensloopbestendige aanbouw kan een perfecte oplossing zijn voor uw probleem. Met een levensloopbestendige aanbouw blijft u gewoon lekker wonen op de plek die u uw thuis noemt!

levensloopbestendige aanbouw laten maken door van hout prefab

Mogelijkheden voor een levensloopbestendige aanbouw

Bij van hout prefab maken we levensloopbestendige aanbouwen op maat. Elke aanbouw is anders en wordt samengesteld op basis van uw wensen. U bepaald dus zelf het formaat van de aanbouw, maar ook details als de kozijnen, materialen en kleuren. Een levensloopbestendige aanbouw wordt dus voor u op maat gemaakt.

Welke afmeting past bij u? Een prefab aanbouw moet natuurlijk praktisch en functioneel zijn. Daarom creëren we voldoende ruimte in en om uw bed en ook in de badkamer zorgen we voor een slimme indeling gericht op gemak en comfort. De minimale maat voor een prefab levensloopbestendige aanbouw is circa 6.00 x 4.00 meter. U heeft dan een prima slaapkamer en functionele badkamer. Heeft u wat meer ruimte, dan kan een afmeting van 8 x 4 meter wellicht goed passen. De slaapkamer en badkamer zijn dan net wat ruimer en bieden ook ruimte voor mantelzorg/zorg mogelijkheden.

Uiteraard is het ook mogelijk om een slaapkamer en badkamer te combineren met een bijkeuken, keuken of kantoorruimte. We ontwerpen graag samen met u de ideale aanbouw op maat.

 

Kosten voor een prefab levensloopbestendige aanbouw

De totale kosten voor een aanbouw op maat variëren nogal en zijn afhankelijk van de afmetingen, kozijnen, gevelbekleding en alle overige details. Grofweg kunnen we stellen dat een levensloopbestendige aanbouw gemiddeld tussen de euro 60.000 en 80.000 kost. Wat uw ideale prefab aanbouw kost is afhankelijk van uw wensen.

We maken dan ook graag een vrijblijvende prijsindicatie voor uw maatwerk aanbouw. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Enkele voordelen van een prefab levensloopbestendige aanbouw:

  1. Voordeliger dan reguliere bouw
  2. In slechts 3 weken geproduceerd
  3. In slechts 1 dag geplaatst. Geen wekenlange verbouwing in en om uw huis
  4. Volledig op maat gemaakt , naar uw wensen en smaak.
  5. Niet verhuizen, maar blijven genieten van uw eigen woning. Nu en in de toekomst.
Scroll naar boven