Prefab houtskeletbouw specialist voor de particulier

Van Hout is de prefab houtskeletbouw specialist van Nederland. We leveren houtskeletbouw aanbouwen en bijgebouwen aan particuliere klanten. Door te kiezen voor prefab houtskeletbouw kiest u voor sneller, duurzamer en voordeliger bouwen. We informeren u graag over al onze mogelijkheden 

 

Een prefab houtskeletbouw aanbouw laten plaatsen

Je woont prettig, maar hebt simpelweg meer ruimte nodig? Een prefab houtskeletbouw aanbouw kan dan uitkomst bieden. Of het nu gaat om het vergroten van uw woonkamer, keuken of het plaatsen van een slaapkamer op de begane grond. Een houtskeletbouw aanbouw kunt u terplekke laten bouwen door een aannemer. Deze is dan 4 tot 6 weken bezig met de bouw. Dit kost veel tijd, geld en energie en dat is zonde!

Laat ons een prefab houtskeletbouw aanbouw voor u produceren! Deze wordt in 2 tot 3 weken gebouwd in onze fabriekshal en binnen 3 tot 5 dagen geplaatst in uw tuin. Dit bespaart ontzettend veel tijd en dus ook veel geld. Ook is er een gigantische CO2 besparing doordat we prefab bouwen. Prefab bouwen beidt dus alleen maar voordelen!

prefab houtskeletbouw aanbouw laten plaatsen door van hout

 

Houtskeletbouw bijgebouwen op maat

Wil je een berging, schuur of hobbyruimte laten bouwen? Kies voor een prefab bijgebouw! Deze wordt in 1 tot 3 dagen geplaatst, zonder bouwgedoe en rommel. Bovendien is een prefab bijgebouw een stuk voordeliger dan een traditioneel gebouwde versie. Onze bijgebouwen worden voor jou op maat gemaakt en zijn dus leverbaar in elke maatvoering en uitvoering. We verwerken dus al uw wensen!

We pre fabriceren onze houtskeletbouw bijgebouwen in onze fabriekshal en vervoeren deze in 1 of meerdere gedeelte naar uw locatie. Hier wordt het bijgebouw dan geplaats en afgewerkt. We zijn dus maar enkele uren, tot maximaal enkele dagen op de bouw aanwezig.

We leveren onder andere:

  • Houtskeletbouw garages met plat dak of zadeldak en leverbaar in iedere maatvoering.
  • Houtskeletbouw berging, de ideaal voor opslag, hobby of werkruimte.
  • Houtskeletbouw Tuinhuis, een extra woonkamer, hobbyruimte of kantoor aan huis!
  • Houtskeletbouw mantelzorgunit, zowel als aanbouw of vrijstaand bijgebouw. Leverbaar in 101 uitvoeringen

prefab bijgebouw plaatsen door van hout

 

Maak een vrijblijvende afspraak met onze adviseur. Dit kan bij ons op kantoor, maar meestal komen we naar u toe. We kunnen dan de wensen bespreken en ook de situatie bekijken. Neem contact met ons op.

Scroll naar boven