Prefab zorg aanbouw laten plaatsen in 1 dag.

U heeft zorg nodig en uw woning is nu niet geschikt om te blijven wonen? Plaats een prefab zorg aanbouw in 1 dag en u kunt in uw eigen woning blijven wonen. Onze prefab zorg aanbouw wordt voor u op maat gemaakt in onze fabriekshal en wordt in 1 dag bij u geplaatst. U heeft dus slechts enkele dagen bouwvakkers in huis, geen weken! Een prefab zorgaanbouw biedt dus uitkomst!

Een prefab zorg aanbouw met slaapkamer en badkamer

Onze prefab zorg aanbouw wordt voor u op maat gemaakt. We bekijken samen welke afmeting eer technisch mogelijk is en welke wensen u heeft. Vervolgens bekijken we het bestemmingsplan en overleggen we indien nodig met de gemeente. Onze prefab zorgaanbouw is dus leverbaar in elke maat. U kiest ook de juiste uitvoering. We leveren varianten met en zonder badkamer, maar ook varianten met alleen een badkamer.

De meest voorkomende afmetingen en modellen zijn:

  1. Prefab zorgaanbouw met badkamer en slaapkamer. 20 tot 22 m2 groot.
  2. Prefab aanbouw met badkamer. 9 tot 12 m2 groot.
  3. Prefab zorgunit met slaapkamer en douche +toilet. 12 tot 18 m2 groot.

Welke afmeting past bij uw wensen en bij de mogelijkheden in de tuin? We komen graag naar u toe om de situatie te bekijken en de wensen te bespreken. Dit gesprek is uiteraard kosteloos. U ontvangt hierna een offerte van ons en een 3D schets van de nieuwe situatie.

 

Een afwerking die past bij uw wensen en woning.

badkamer in prefab zorg aanbouw unitOok qua materialen en kleuren, bieden we u veel mogelijkheden. Zo kunnen we de prefab zorg aanbouw afwerken met bijvoorbeeld eenzelfde gevelsteen als de woning. Ook leveren wij gevelbekleding van kunststof, hout en composiet. Het kleuraanbod is hierdoor wel +500 kleuren!. Ook qua kozijnen leveren wij diverse soorten. In de meeste gevallen is het een houten kozijn, maar we leveren ook kunststof of Alu+hout kozijnen.

Indien er een badkamer in de prefab zorgunit aanwezig is, dan wordt deze volledig afgewerkt geleverd. We werken de wanden af met trespo panelen, die op tegels lijken, maar geen voegen hebben. Hierdoor zijn ze makkelijker schoon te houden. Qua sanitair kunt u kiezen uit vele varianten voor het toilet, douche en badmeubelen. Ook kunnen we de badkamer casco leveren, als u dit wenst.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Scroll naar boven