Een moderne aanbouw aan een oud huis, kan dat wel?

Je hebt een oudere woning met veel uitstraling en je wilt meer ruimte creëren? Past dan een moderne prefab aanbouw wel bij je oude huis? Zeker wel. Alle prefab aanbouwen zijn namelijk maatwerk. Je kan er dus voor kiezen om je aanbouw modern te maken of meer passend bij je woning.

Een moderne aanbouw die past bij je oude huis

Oud en nieuw kunnen heel erg goed samengaan. Het is soms juist heel fraai om een rustiek huis te voorzien van een moderne aanbouw. Dit moet dan uiteraard wel goed gebeuren. De keuze van materialen en afwerkingen zijn hierbij heel belangrijk. Een moderne uitstraling creëer je met name door de vorm van de prefab aanbouw. Deze is altijd wat strakker en vierkanter dan de vorm van je woning.  De keuze in materialen zorgt ervoor dat de uitstraling modern maar stijlvol is. Kies bijvoorbeeld voor een gevelbekleding van Massief hout of natuursteen of een combinatie van beide. Je kleed de moderne aanbouw dan fraai aan, zodat deze goed past bij je oude huis.Een moderne aanbouw aan een oud huis

 

Je kan er ook voor kiezen om de vorm van de aanbouw aan te passen. Kies bijvoorbeeld voor een verschil in diepte of creëer een nis. Vaak is het je oude woning die voldoende inspiratie geeft voor de nieuwe moderne aanbouw. Er zijn dus volop mogelijkheden om een maatwerk prefab aanbouw te creëren voor je oudere huis. Of het nu gaat om een Woonkamer, keuken of slaapkamer aanbouw!

Een moderne prefab aanbouw die gasvrij is en energiezuinig

Onze aanbouwen worden in onze fabriekshal geproduceerd en voldoen aan de laatste eisen m.b.t. de kwaliteit, isolatienorm en energiezuinigheid. Onze aanbouwen worden opgebouwd uit houtskeletbouw elementen en hierdoor zijn ze ook nog eens co2 vriendelijk en circulair. Als het gaat om energiezuinigheid, volgen we de laatste BENG norm, zodat alle warmte behouden blijft. We verwarmen gasvrij, dus volledig elektrisch. In de meeste gevallen gebruiken we een elektrische vloerverwarming die zorgt voor een comfortabele temperatuur in je nieuwe aanbouw.

Onze moderne prefab aanbouw wordt binnen 1 dag tegen je oude huis geplaatst. Je hebt dus geen wekenlange overlast tijdens de bouw. We zijn slechts 3 tot 5 dagen op locatie, van fundatie tot oplevering.

Wil je meer weten over prefab aanbouwen, stel je vraag dan via de mail of de whatsapp knop rechtsonder.

prefab huis aanbouw laten plaatsen door van hout

Scroll naar boven