Een prefab uitbouw op maat laten maken, goedkoop en snel uitbouwen.

Kiezen voor een prefab uitbouw bespaart tijd, geld en co2.

U denkt aan het uitbouwen van uw woning? Een prefab uitbouw is dan een slimme keuze. U bespaart namelijk niet alleen veel tijd en geld, maar ook Co2. Daarnaast heeft u geen wekenlange bouwperikelen in en om uw woning, u kunt dus comfortabel uitbouwen!

De productie van een prefab uitbouw gebeurd in onze fabriekshal te Doetinchem. Hier bouwen we in gemiddeld 2 weken een gehele prefab uitbouw op. Ter vergelijking, terplekke bouwen zou 5 tot 6 weken tijd kosten. We besparen dus 3 tot 4 weken tijd en dus ook veel manuren. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten van uw nieuwe uitbouw.  Ander voordeel is dat we veel Co2 besparen, doordat we in een hal werken en niet op de bouwplaats. Daarbij heeft het gebruikte hout als heel veel co2 opgenomen, dus we besparen veel Co2 uitstoot.

prefab uitbouw plaatsing in Gelderland
Plaatsing van een prefab uitbouw te Warnsveld Gelderland.

Een prefab uitbouw is maatwerk, al uw wensen worden dus verwerkt.

Geen woning is hetzelfde en dus vraagt een prefab uitbouw ook op een maatwerk oplossing. Onze uitbouwen worden altijd op maat gemaakt en aangepast naar de wensen van de klant. Wij hebben dus geen standaard collectie, maar ontwerpen samen een uitbouw die past bij de woning, uw wensen en het budget.

We bouwen dus op maat, waarbij elke maat mogelijk is. We hebben wel te maken met een maximale vervoersmaat van 12,00 x 4.40, dus alles binnen deze maat is geen probleem. Als de aanbouw dieper of langer moet worden, dan koppelen we 2 delen. Een aanbouw van bijvoorbeeld 12.00 x 8.80 is dan mogelijk. In de praktijk komt dit niet veel veel voor. De meest voorkomende prefab uitbouw maten zijn 5.00 x 3.00, 5.50 x 3.50 of 6.00 x 4.00 meter. Is uw achtergevel 5.27, dan bouwen we ook 5.27, dus de uitbouw is altijd passend op uw achtergevel.

Naast uitbouwen om je woonkamer of keuken te vergroten, leveren we ook veel uitbouwen met slaapkamer en badkamer. Dit kan voor mantelzorg doeleinden zijn, maar ook voor comfort en gemak. Met een prefab slaapkamer uitbouw kunt u immers blijven woning in uw geliefde huis!

 

1001 mogelijkheden in materialen en kleuren.

De prefab uitbouw wordt volledig aangepast naar uw smaak en wensen. We leveren veelal gevelbekleding van hout, welke we in meer dan 500 varianten kunnen leveren. Ook leveren we gevelbekleding van kunststof, steen en vezelcement. In totaal leveren we meer dan 1001 kleuren. Ook de keuze in kozijnen is enorm. We leveren kozijnen van kunststof, hout en aluminium in elke gewenste maat en uitvoering. De uitbouw wordt dus precies zoals u hem wenst!

 

bouwteam van hout prefabOns bedrijf is klein en efficiënt. Uw prefab uitbouw is onze zorg. We zijn dus geen massa producent van standaard uitbouwen, maar zijn een echte specialist in uitbouwen. Ons bouwteam heeft veel ervaring in de bouw en begeleidt u van het ontwerp tot aan de oplevering. U heeft altijd een vast aanspreekpunt, waardoor de communicatie erg soepel verloopt.

We hebben bij van Hout een Achterhoekse afspraak is afspraak mentaliteit en staan in voor de kwaliteit en service die we beloven. We hebben veel passie en beleving voor de uitbouwen die we produceren en dat ziet u terug in onze gehele bedrijfsvoering.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Scroll naar boven