Van hout, de prefab aanbouw specialist van Gelderland

Woon je in de provincie Gelderland, en denk je erover om een prefab aanbouw te plaatsen? Van hout prefab is de aanbouw specialist van Gelderland en is je graag van dienst m.b.t de levering en installatie van jouw ideale aanbouw. Wij leveren altijd maatwerk, dus elke maat en uitvoering is mogelijk. En ook qua materialen en kleuren hebben we een breed aanbod.

Wij werken vanuit Doetinchem en leveren uw prefab aanbouw in heel Gelderland.

aanbouw prefab in doetinchem gelderlandOnze productiehal staat in de gemeente Doetinchem, vanwaar we de gehele regio Gelderland voorzien van Prefab aanbouwen en bijgebouwen. Wij zijn een jong bedrijf, met veel ervaring op het gebied van houtbouw. Hout is anno 2023 het bouwmateriaal van de toekomst. Ruim 90% van een prefab aanbouw bestaat uit hout!  De basis is een geïsoleerde betonvloer, waarop wij houtskeletbouw wanden plaatsen en een houtskeletbouw dak. De isolatiewaarde van onze wanden is erg hoog en boven de BENG norm.

We gebruiken veelal glaswol en Pir isolatie, maar ook steeds meer biobased isolatiematerialen zoals cellulose en houtvezel. Onze prefab aanbouwen worden aan de buitenzijde volledig afgewerkt met gevelbekleding. Dit kan gevelbekleding zijn van kunststof, hout, steenstrip of plaatmateriaal. De binnenzijde wordt afgewerkt met gipsplaat , welke behang klaar wordt opgeleverd. Wij leveren standaard een EPDM dakafwerking bij een plat dak, maar ook bitumen is uiteraard mogelijk.

Als de prefab aanbouw gereed is wordt op de vrachtwagen geladen en naar uw woning gereden. Hier wordt dan met behulp van een kraan de aanbouw op de schroeffundatie gezet. Hierna zorgen we voor een perfecte aansluiting en afwerking.

prefab aanbouw gelderland plaatsen
Prefab aanbouw Gelderland.

 

Plan een huisbezoek en krijg advies over de mogelijkheden van een maatwerk aanbouw

Wil je weten of een prefab aanbouw mogelijk is? En woon je in de regio Achterhoek, Doetinchem, Zutphen, Arnhem, Nijmegen of Apeldoorn? Vraag dan vrijblijvend een huisbezoek aan. Onze adviseur komt graag naar je toe om de locatie te bekijken en je te adviseren over de mogelijkheden. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. U ontvangt na het gesprek een offerte van ons. Ook voegen we dan een 3D schets toe van de nieuwe situatie met de nieuwe aanbouw.

Plan nu  een huisbezoek in.

p.s

Woon je buiten Gelderland , maar heb je toch interesse in onze prefab aanbouwen? Afhankelijk van uw project is plaatsing in bijvoorbeeld Utrecht of Overijssel ook mogelijk. informeer gerust naar de mogelijkheden. In een straal van 50-60 km Rondom Doetinchem is veel mogelijk.

Scroll naar boven