Plaats een prefab huis aanbouw en vergroot je huis in 1 dag.

Wil je in korte tijd meer ruimte in je huis creëren? Plaats dan een aanbouw van van Hout Prefab. De aanbouw wordt in 2 weken gefabriceerd en in slechts 1 dag geplaatst. Je hebt dus geen wekenlange verbouwing in en om je huis. En je huis wordt ook nog eens meer waard met een aanbouw.

Een aanbouw aan je huis vergroot je woonplezier

prefab huis aanbouw laten plaatsen door van houtAnno 2023 is verhuizen door de hoge huizenprijs en rentestanden bijna geen optie meer. Veel mensen kiezen er dus voor om hun eigen huis uit te breiden. Dat kan op verschillende manieren, zowel traditioneel als prefab. Prefab bouwen heeft echter veel meer voordelen. Doordat we de aanbouw van je huis prefabriceren, is deze sneller gereed en bovendien geproduceerd in optimale omstandigheden(droog en warm).

Bij traditionele bouw heb je veelal 4 tot 6 weken lang bouwvakkers in huis, met alle rommel en stof van dien. Bij prefab heb je slechts 2 tot 3 dagen mensen over de vloer en dat scheelt enorm. Kies dus voor meer gemak, snelheid en kwaliteit!

Een andere groot voordeel van een prefab aanbouw aan je huis, is de prijs. Doordat we snel en efficiënt kunnen bouwen in onze fabriekshal, besparen we veel reisuren, maar ook veel laad en los uren. En ook de productie gaat veel sneller als we in onze fabriek bouwen. Een prefab huis aanbouw is in vele gevallen 5 tot 20% voordeliger dan een traditioneel gebouwde aanbouw. In ieder geval niet duurder, dus u krijgt altijd meer gemak en kwaliteit voor uw geld.

 

Niets is standaard, samen bepalen we jouw ideale aanbouw!

Onze huis aanbouw wordt voor jouw op maat gemaakt. We komen graag bij je langs om de situatie te bekijken en de wensen door te nemen. Hierna gaan we samen kijken naar de gewenste maatvoering van je huis aanbouw en de mogelijkheden. De minimale afmeting van een huis aanbouw is 3.00 x 2.00 meter en de maximale afmeting is 10.00 x 4.00 meter. Binnen deze maten is alles mogelijk. Ook kun je ervoor kiezen om een aanbouw aan de achterzijde of aanbouw aan de zijkant van je huis te plaatsen.

Je kiest bij ons uit 1001 verschillende materialen en kleuren. Ga je bijvoorbeeld voor een houten gevel, kunststof gevel of een gevel van steen? En kies je voor een houten kozijn, kunststof kozijn of toch aluminium? Ook de uitvoering van je kozijnen is maatwerk. Je kan dus kiezen voor een raam, deur, schuifpui of openslaande deur bijvoorbeeld. Bekijk hier een een aantal voorbeelden van een prefab aanbouw.

Wij hebben jarenlange ervaring in de prefab houtskeletbouw en zijn je graag van dienst als het gaat om de productie en plaatsing van aanbouw.

 

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Scroll naar boven