Prefab aanbouw laten plaatsen in de regio Achterhoek

Hallo Achterhoeker! Op zoek naar meer ruimte in je woning? Dan ben je bij van Hout prefab op het juiste adres! Wij leveren jouw prefab aanbouw op maat in de gehele regio Achterhoek. Wij zijn gevestigd in Doetinchem, maar werken ook in in de regio Aalten, Lichtenvoorde, Winterswijk en Zutphen. van Hout prefab fabriceert je aanbouw in onze fabriekshal en plaatsen deze in 1 dag bij je woning. Snel, makkelijk en voordelig!

 

Prefab aanbouw achterhoek, te Doetinchem.

 

Mogelijkheden voor een prefab aanbouw in de regio Achterhoek

Onze mogelijkheden zijn ongekend. We werken niet met standaard maten of materialen en creëren dus altijd een maatwerk aanbouw voor je. Je kan zelf alle details bepalen. Onderstaand een opsomming van de mogelijkheden:

  1. Afmetingen zijn mogelijk van minimaal 2.00 x 2.00 tot max 10.00 x 4.00 (uit 1 gedeelte)
  2. We leveren 101 mogelijkheden in gevelbekleding. We leveren gevelbekleding van massief hout, kunststof, steen en speciale materialen
  3. We leveren maatwerk kozijnen in elke maat. Je kan kiezen uit houten kozijnen, kunststof kozijnen of aluminium kozijnen
  4. Voor het dak kun je kiezen uit Bitumen of EPDM bij een plat dak. Bij een zadeldak uit dakpannen, dakpanplaten of fels platen.
  5. De inrichting bepalen we samen. Een extra binnenwand, verlichting, stopcontact of netwerkkabel, alles kan!

De prefab aanbouw wordt standaard opgeleverd met wanden van gips die behang klaar zijn en een plafond die saus klaar is. Je kan vervolgens zelf gaan afwerken of een schilder/klusbedrijf inhuren om dit te doen. Uiteraard verzorgen we ook lichte aannemerswerkzaamheden zoals een muurdoorbraak en afwerkingen aan de woning of aanbouw.

 

Onze werkwijze, gratis 3D ontwerp en prijsindicatie

prefab aanbouw plaatsen in de achterhoekEn hoe weet je wat jouw ideale prefab aanbouw in de Achterhoek gaat kosten? We ontvangen graag een schets of enkele foto's van de bestaande situatie. Daarbij ontvangen we graag al je wensen. Hierna maken we een 3D schets voor je en een gecalculeerde prijsindicatie. Je weet dan waar je prijstechnisch aan moet denken en krijgt ook direct een beeld van hoe de aanbouw zal staan. We voeren zoveel mogelijk details in op het 3D ontwerp om je een goed beeld te geven.

De meeste prefab aanbouwen in de regio Achterhoek worden geplaatst in de dorpskernen, maar we leveren ook geregeld een aanbouw aan een woonboerderij in de Achterhoek. Of je nu een kleine prefab aanbouw zoekt of een grote prefab aanbouw met slaapkamer en badkamer bijvoorbeeld, wij zijn jouw maatwerk specialist.

Onze prefab aanbouwen worden in 2 tot 3 weken in onze hal geproduceerd en vervolgens in 1 dag geplaatst. In de basis zijn wij slechts 4 tot 5 dagen op de locatie aan het werk. Je hebt dus geen wekenlange verbouwstress! Een prefab aanbouw is dus niet alleen voordeliger.

Onze aanbouwen zijn geschikt voor vele doeleinden. Zo kunt u de woonkamer vergroten met 10 of 20 m2, een keuken aanbouw plaatsen met uw droomkeuken erin of wellicht wilt u een aanbouw met een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Of wellicht een mantelzorg aanbouw? Wij maken simpelweg de aanbouw zoals u hem wenst. Snel en efficient bouwen met onze prefab houtskeletbouw elementen.

 

Vraag een vrijblijvend een prijsindicatie en 3D aan of plan een adviesgesprek.

Scroll naar boven