Zoek je een aanbouw aannemer? Wij zijn je aanbouw specialist.

Leuk dat je een aanbouw aannemer zoekt en op deze pagina komt. Wij maken namelijk prefab aanbouwen op maat, dus geheel naar jouw wens. Dat betekend dat we de aanbouw in slechts enkele dagen plaatsen, in tegenstelling tot een traditionele aannemer. Dat bespaart kosten, tijd en ergernis!

Een aanbouw aannemer die in slechts 2 dagen een nieuw aanbouw plaatst

aanbouw aannemer voor prefab aanbouw en bijgebouwHoe dat kan? Wij produceren onze prefab aanbouwen in onze productiehal te Doetinchem. Hier kunnen we snel, efficiënt en degelijk bouwen. We hebben alle gereedschappen en materialen bij de hand en dat scheelt enorm veel uren. Daarnaast werken we droog en vanuit een stabiele basis, dus elke aanbouw is precies op maat, haaks en zeer degelijk.

Wij als aanbouw aannemer verzorgen uiteraard ook de plaatsing van de prefab aanbouw. De aanbouw wordt 's morgens geladen en vervoert naar uw locatie. Vervolgens wordt de aanbouw met een kraan geplaatst. Dezelfde dag nog heeft u dus een complete aanbouw staan. In 1 a 2 dagen na de plaatsing komen wij de aanbouw afwerken van binnen en buiten. Hierna is alles gereed. U heeft dus slechts enkele dagen bouwvakkers in en om uw woning.

Prefab bouwen is dus zeer prettig werken t.o.v. een traditionele aanbouw aannemer, die in 6 weken een aanbouw terplekke bouwt. Bespaar dus veel tijd, ergernis en kosten door te kiezen voor prefab.

Wat zijn de mogelijkheden m.b.t. de maat, indeling en uitvoering van een aanbouw?

Doordat wij als aanbouw aannemer volledig op maat produceren, kunnen we al uw wensen verwerken in de nieuwe prefab aanbouw. Zowel qua maat, indeling en uitvoering zijn er geen of weinig beperkingen. Een opsomming van onze mogelijkheden:

  • Elk maat is mogelijk. Wij kunnen tot 12.50 x 4.40 uit 1 deel produceren en vervoeren. Alles tot deze maat is dus in 1 gedeelte. En moet de aanbouw groter, dan koppelen we eenvoudig 2 of meer prefab delen.
  • Maatwerk kozijnen. Wij leveren kozijnen van Meranti hout, kunststof of aluminium. En ook hier werken we niet met standaard maten. Elke maat raam of deur is mogelijk. En uiteraard leveren we ook grote schuifpuien en openslaande deuren.
  • Luxe gevelbekledingen. De keuze in gevelmaterialen is enorm. Wij leveren als aanbouw aannemer meestal gevelbekleding van thermisch behandeld hout. Dit hout is leverbaar in meer dan 20 profielen en 50 kleuren. Daarnaast leveren we gevelbekleding van kunststof, steen of plaatmateriaal.
  • Vrijheid in indelingen. De binnenzijde van uw aanbouw is vrij indeelbaar. Of het nu gaat om een bijkeuken, keuken, woonkamer of slaapkamer op de begane grond. Elke ruimte wordt efficiënt ingedeeld naar uw wensen!
Plaatsing prefab aanbouw aannemer met kraan
Plaatsing van een prefab aanbouw door aannemer van hout

 

Meer weten over de kosten van een prefab aanbouw, klik dan hier.

En wil je meer info of heb je concrete vragen? Stuur ons dan gerust een whatsapp bericht of email naar info@vanhoutprefab.nl.

Scroll naar boven