Jouw prefab uitbouw op maat gemaakt door van Hout

Een uitbouw plaatsen zonder bouwstress en wekenlange verbouwingen? Wij plaatsen jouw nieuwe uitbouw in slechts 1 dag. De prefab uitbouw wordt geproduceerd in onze fabriekshal te Doetinchem en wordt volledig naar jouw smaak en wensen afgeleverd.  Je bepaald dus zelf alle details.

 

Een prefab uitbouw die voor 100% aansluit bij je wensen

prefab uitbouw produktie doetinchemEen standaard uitbouw kan wellicht aan je wensen voldoen. In de meeste gevallen is het echter zo dat je specifieke wensen hebt. Net een andere maatvoering of indeling bijvoorbeeld. Of extra kozijnen plaatsen om meer licht binnen te krijgen. Het is dus erg belangrijk om je prefab uitbouw aan te passen aan je wensen, het is immers jouw woning! Neem dus geen genoegen met standaard en creëer jouw unieke prefab uitbouw.

De maatvoering van je uitbouw wordt normaliter bepaald door je woning en de mogelijkheden in je tuin. Voor ons is elke maat mogelijk. Uit 1 gedeelte is de maximale maat 12,5 x 4,5 meter, dus vrijwel elke maat is mogelijk. En wil je een diepere aanbouw, dan koppelen we 2 delen tot 1 grote aanbouw. Veelal is dat niet nodig , omdat de gemiddelde maatvoering tussen de 4 en 6 meter breed en 4 meter diep is.

Ook qua materialen bieden we een breed assortiment aan. Kies bijvoorbeeld uit gevelbekleding van Thermo Wood ( verduurzaamd hout), Kunststof, Trespa of een van de andere materialen. Er zijn meer dan 1000 kleuren mogelijk. Ook de keuze voor kozijnen is maatwerk. Je kunt kiezen uit kunststof kozijnen, houten kozijnen of aluminium kozijnen. De maatvoering wordt altijd aangepast aan jouw wensen.

 

Een uitbouw gebruiken voor een grotere keuken of extra slaapkamer op de begane grond?

binnenzijde prefab uitbouw slaapkamerMeer ruimte creëren in enkele dagen, het kan door gemakkelijk uit te bouwen.. Of je nu graag een groter woonkamer wenst of nu eindelijk die woonkeuken wilt realiseren. Wij leveren jouw maatwerk uitbouw.

Wij zijn ook specialist in het uitbouwen van woning als het gaat om een extra slaapkamer en badkamer. Als je graag wilt blijven wonen, maar geen slaapkamer op de begane grond hebt, dan creëren wij een slaapkamer met ( of zonder) badkamer op de begane grond. Hierdoor is jouw  woning levensloopbestendig!

En wat zijn de kosten van een maatwerk uitbouw?

tja, dat is lastig te zeggen, omdat de prijs afhangt van de maatvoering, indeling, materialen en kleuren. U bepaal dus grotendeels zelf de prijs van uw aanbouw. Grofweg kunnen we zeggen dat een prefab aanbouw tussen de Euro 2000,- en Euro 3000,- per m2 kost. Dit is inclusief btw, fundatie, vervoer, plaatsing en afwerking! Lees hier meer over de prijzen van een prefab uitbouw.

Heb je andere vragen? Whatsapp of email ons!

Scroll naar boven