Aannemer voor uitbouw van je woning nodig? Wij bouwen prefab

Wil je je woning gaan uitbreiden en zoek je een aannemer voor uitbouw van je woonkamer of keuken? van Hout prefab is je graag van dienst m.b.t. de productie en plaatsing van een prefab uitbouw op maat. Wij produceren onze prefab uitbouwen in onze fabriekshal en plaatsen deze op elke gewenste locatie in Nederland.

 

Een aannemer voor uitbouw van je woonkamer, keuken of een extra slaapkamer.

Wat is jouw ultieme wens qua uitbouw? Wil je die grotere woonkeuken realiseren of wil je je woonkamer uitbreiden d.m.v. een prefab uitbouw? Of heb je behoefte aan een slaapkamer met badkamer op de begane grond? Wij zijn de aannemer voor uitbouw van ieder type uitbouw. We werken altijd op maat en creëren dus een prefab uitbouw die helemaal naar jouw wens wordt gemaakt. We produceren onder andere:

  • Uitbouw voor je woonkamer. Of het nu gaat om een kleinere uitbouw van 5.00 x 2.00 of een grotere aanbouw van 6.00 x 4.00. Elke aanbouw wordt aangepast naar jouw woning en jouw wensen.
  • Uitbouw van je keuken. Eindelijk die eilandkeuken creëren of je keuken vergroten? Wij als aannemer voor uitbouw en aanbouw, creëren binnen enkele dagen een prefab uitbouw voor jouw ideale droomkeuken. Elk afmeting is mogelijk.
  • Uitbouw van een slaapkamer en/of badkamer. Wil je in je huidig woning blijven wonen, maar mis je een slaapkamer op de begane grond? Wij ontwerpen een slaapkamer uitbouw op maat en plaatsen deze in 1 dag. Ook een extra badkamer is mogelijk voor nog meer comfort.
  • Uitbouw voor een kantoor aan huis of hobbyruimte. Wil je meer ruimte om te kunnen werken of om met je hobby bezig te zijn? Plaats dan een prefab uitbouw op maat en creeer je eigen kantoor aan huis , atelier of hobbyruimte.
van hout aannemer voor uitbouw en aanbouw
Project in aanbouw, ditmaal een keuken uitbouw van 6.00 x 3.50

Is een prefab aannemer voor uitbouw duurder dan een traditionele aannemer?

Het antwoordt is simpel. NEE! In veel gevallen is prefab bouwen zelf goedkoper dan traditioneel bouwen. Doordat bij prefab bouw veel tijd wordt bespaart, zijn ook de arbeidskosten veel lager dan bij de traditionele bouw. Daar staat tegenover dat er wel transport en een kraan nodig is. Echter zijn de arbeidskosten vaak veel hoger. Laten we stellen dat de prijzen dus gelijkwaardig zijn. Waarom dan kiezen voor een prefab uitbouw?

Allereerst biedt een prefab uitbouw veel meer comfort. Wij plaatsen de uitbouw in 1 dag en zijn slechts enkele dagen aanwezig op de bouwlocatie. Een traditionele aannemer bouwt echter 5 tot 8 weken op locatie en dat geeft veel overlast en rommel. Geen verbouwstress dus voor u! Ander voordeel is de kwaliteit. Doordat er vanuit een stabiele basis, droog en efficiënt gewerkt kan worden is een prefab uitbouw kwalitatief beter, dan een aanbouw die terplekke wordt gebouwd.

Alleen maar voordelen dus. Kies dus voor een prefab aannemer voor uitbouw van je woning!

 

Wil je een prijsindicatie voor jouw project? Neem dan contact met ons op.

Scroll naar boven